Science Faculty Magazine är ett magasin för alla som är intresserade av Göteborgs universitet och i synnerhet den verksamhet som sker vid Naturvetenskapliga fakulteten. I magasinet kan du läsa om aktuell forskning, utbildning och samverkan.

Magasinet lanserades i tryckt format 2013 och i digitalt format från och med 2014. Pappersmagasinet ges ut två gånger per år och den digitala versionen innehåller alla artiklar från Science Faculty Magazine samt löpande nyheter från vår verksamhet.

Magasinet ges ut av Naturvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.

Om våra regler för kommentarer

Du är välkommen att kommentera text och bilder på våra sidor, men undvik ovårdat språk, personliga påhopp, spam och reklam, kränkande personuppgifter och upphovsrättsskyddat material. Redaktionen granskar alla inlägg och tar vid behov bort material som bryter mot svensk lag eller som motverkar syftet med magasinet. Om du lägger in en kommentar utanför ordinarie kontorstid kan det dröja innan den blir synlig.

Göteborgs universitet ansvarar inte för innehållet i kommentarer publicerade av användare. Kommentarerna är inte att betrakta som faktainformation från Göteborgs universitet och förmedlar inte heller universitetets åsikter.